nyt mies teki pahan tempauksen. eilen kun menin hakemaan lapsia, pienen sanasodan jälkeen tarrautui kiinni, ja yritti väkisin pussata. lapset itkivät.

meni vähän aikaan, mies lähetti tekstiviestin . kirjaan tähän ylös kaikki ne, jotka haluan säilyttää muistona siitä, kuinka hullu hän on.

(1. viesti)
häivy saatana herramme JEESUKSEN nimessä pyhänhengen voimasta jätä se ruumis rauhaan.


(2.viesti)
eikö se kuulu jätä se ruumis JEESUKSEN KRISTUKSEN VAPAHTAJAMME nimen tähdenhäivy et ole enää tervetullu siihen ruumiiseen.


(3.viesti)
****(nimeni) en tappele sinua vastaan jos kuvittelet. vaan sinussaolevan demonin joka tekee sinusta sokeanet huomaan nytkään että kaikki tappelut johtuu tästä erostaja kaikki mitä lapset ovat nähneet ovat ollutämän erossa olon aikana suurin osa on tapahtuna tämänaikana ja sanot vieläet ero ollu hyvä asia vaikka se ei ole muuta tuoda ku pahaaja väität että se tekee hyvää lapsille milloin pahuus on tehdy hyvää kellekkään.nyt herramme JEESUKSEN nimen tähden lähde sinä sokeaksitekevä demoni siitä ruumiista.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tänään soskussa aika. en halua, että ex näkee lapsia enää. en uskalla.luoja että se on hullu.